Tanden Bleken

In de basis heeft iedereen een stralend witte lach. Echter zorgt ons consumptiegedrag ervoor dat onze tanden met de tijd meer geel worden. Thee, koffie, sigaretten en ook wijn zijn bekende voorbeelden. Deze verkleuring is volkomen normaal. Iedereen heeft er last van, de één weliswaar meer dan de andere. Hoe natuurlijk deze verkleuring ook is, vanaf nu hoeft u daar geen genoegen meer mee te nemen.

De methode die wij bij All Seasons Beauty Studio gebruiken is een combinatie van ‘whitening” LED-licht en non-peroxide bleekgel. Tanden bleken met deze methode is effectief en de non-peroxide is 100% veilig en pijnloos in tegenstelling tot velen centra die met peroxide werken. Op deze wijze realiseren wij stralend witte tanden op een eenvoudige wijze. De behandeling duur maar één uur en uw gebit wordt tot wel 7 tinten witter. Minimale inspanning en een stralend wit resultaat!

Veilig! Pijnloos Effectief

Na de behandeling

Na de behandeling is het verstandig gedurende een aantal uren op je consumptiegedrag te letten. Mocht dit om de een of andere reden niet mogelijk zijn, dan is dit een groot probleem. Het is niet zo dat het volledige resultaat dan direct verdwenen is. Het zou echter wel enigszins iets af kunnen doen aan het resultaat, wat natuurlijk niet de bedoeling is.

Het is verstandig om circa 3 tot 4 uur na de behandeling alleen water of melk te drinken en in ieder geval niet te roken. Daarna is het beter om de rest van de dag geen dingen te eten of drinken met extreme kleurstoffen erin. Probeer dus zaken als koffie, thee, rode wijn, ketchup en rode kool te vermijden en niet te roken.

 

Hoe lang blijven mijn tanden wit na de behandeling?

Het resultaat blijft gemiddeld zo’n 3-6 maanden optimaal. Dit hangt af van je consumptiegedrag en het onderhoud. Daarna loopt het resultaat geleidelijk terug.

 

Kan de behandeling na een bepaalde tijd herhaald worden?

De behandeling is niet schadelijk en er verandert niets blijvend aan de structuur van je tanden. Het bleken kan dus onbeperkt worden herhaald. Dit zou je gerust meerdere keren per jaar kunnen doen. Het heeft echter pas weer zin als de tanden weer wat beginnen te verkleuren en er dus weer nieuwe verkleuringen in je tanden terecht zijn gekomen. Als je het resultaat helemaal optimaal wilt onderhouden adviseren wij om de behandeling, afhankelijk van je consumptiegedrag en het onderhoud, eens in de 6 maanden te herhalen.