Pedicure

*** WIJ NEMEN OP DIT MOMENT GEEN NIEUWE KLANTEN MEER AAN VOOR PEDICURE! ***

Een Pedicure behandeling bestaat uit:

Desinfecteren voeten, nagels knippen, nagelomgeving reinigen en verzorgen, verwijderen van eelt, behandelen van likdoorns, ingroeiende nagels of kalknagels, afsluitend worden uw voeten lekker ingesmeerd met de voetverzorgingsproducten van Courtin op basis van Tea Tree Oil. 

Wat is Australian Tea Tree olie?

Tea Tree olie komt oorspronkelijk uit Australië en is afkomstig van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia. Door middel van distillatie, een zéér natuurlijke productiemethode met strenge kwaliteitscontroles, geeft het een productzuiverheid van 100%.

 

Geur

De geur van de essentiële olie lijkt iets op kamfer en eucalyptus, maar is kruidiger en houtachtiger nadat de eerste geurmoleculen zijn verdampt.

 

Kleur

Juist omdat het een puur en natuurlijk product betreft, kan de kleur van de zuivere olie variëren van kleurloos tot licht geel.

 

Heilzaam

De olie heeft een bijzonder heilzame werking. Het kan puur of verdund worden aangebracht op de huid voor verschillende  aandoeningen. Tevens kan de Courtin Pure Tea Tree olie aan Courtin producten worden toegevoegd voor een hogere concentratie Tea Tree olie te krijgen. Let wel op, meer wil niet zeggen dat de Tea Tree olie beter werkt. Gebruik het dus met mate.