* Acne - Spa Tea Tree Lift-off 

(na acnebehandeling, bij onderhuidse acne, eczeem en psoriasis)

  • Speciale huidtypes zijn vaak uitgedroogd. Dit masker heeft een intensieve werking op deze uitdroging. In combinatie met tea tree olie worden de huidfuncties gereguleerd. 
  • Door af te werken met dit masker wordt het vochtgehalte van de huid sneller hersteld en voelt de huid weer soepel aan. 
  • De huid ziet er jonger uit en droge rimpels verdwijnen. 
  • Heeft een kalmerende werking en bevordert celgroei en celvernieuwing.

 

De behandeling in één oogopslag

De behandeling begint met het reinigen van gezicht en hals met Courtin Cleansing Milk and Lotion. De huid wordt vervolgens geëxfolieerd met de Courtin Rub-off Peeling. De peeling moet 5 minuten inwerken en daarna afwrijven. De huid is nu klaar voor de lift-off behandeling.

De probleemgebieden worden gedept met pure tea tree olie. De huid is klaar voor het afpelmasker, waarbij de mond en ogen worden vermeden. 

Na de inwerktijd zult u merken dat het masker niet meer vloeibaar is. Het masker voelt rubberachtig aan, zodat de specialist het met één ruk van je gezicht kan verwijderen.

Alle resten van het masker worden verwijderd met de lotion. Daarna wordt de behandeling met de Courtin 24-uurs crème of vloeistof afgesloten, eventueel met een korte ontspannende massage.