Laneche Innovation Treatment Program

Een betere huid, ook van binnenuit!

Uw huid als uitgangspunt

Het uitgangspunt van het Laneche Beauty Innovation Treatment Program is uw huid. Bij All Seasons Beauty Studio kan een nauwgezette huidanalyse gemaakt worden om de huidige conditie van uw huid te bepalen en het persoonlijk behandelplan met bijbehorende producten daarop af te stemmen. Door enkele kenmerken van de huid op te noemen kunt u ook zelf in grote lijnen bepalen welke producten of behandelingen voor uw huid geschikt zijn. Hieronder treft u omschrijvingen van huidkenmerken aan. Aan de hand van deze omschrijvingen kunt u zien welke kenmerken het meest van toepassing zijn op u en welke behandeling en producten het meest geschikt zijn voor uw huid.

Kenmerken

Uw huid voelt droog en snel trekkerig aan, u heeft fijne, nauwelijks zichtbare poriën en uw huid vertoont een mat huidoppervlak. De huid voelt dun aan, biedt weinig weerstand en reageert snel op invloeden van buitenaf. Bij het opbrengen van een product wordt het snel opgenomen, maar kort daarna voelt de huid toch weer droog aan.

Oplossing

HYDRA PLUS
voor de droge tot zeer droge huid

Kenmerken

Uw huid begint snel te glimmen, met name op de neus en op het voorhoofd. U heeft verwijde, duidelijk zichtbare poriën soms gepaard gaande met mee-eters of verstopte poriën. De huid voelt verdikt aan en het huidoppervlak in onregelmatig. De huid heeft een matige doorbloeding. Wanneer u de huid matteert, begint deze kort daarna toch weer te glimmen.

Oplossing

BALANCE CONTROL
voor de gemengde tot vette huid

Kenmerken

Uw huid reageert direct op bepaalde stoffen van buitenaf en vertoont roodheid of een allergisch uiterlijk. U heeft fijne, nauwelijks zichtbare poriën en uw huid lijkt snel geïrriteerd waardoor deze trekkerig aanvoelt. Uw huid is gevoelig voor temperatuurswisselingen en bij het opbrengen van een product kan uw huid tintelend tot branderig reageren.

Oplossing

SKIN IMPROVEMENT
voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid

Kenmerken

Uw huid vertoont met fijne lijntjes de eerste tekenen van huidveroudering. Uw huid heeft fijne poriën en een mat en glad huidoppervlak. Rond de ogen is de huid dunner en minder elastisch aan het worden. Lachrimpeltjes worden meer zichtbaar. Vermoeidheid heeft snel invloed op uw huid. Bij het opbrengen van een product ziet u wel verbetering, maar de lijntjes komen snel terug.

 

Oplossing

COLLAGEN BOOSTER
voor de rijpere huid

Kenmerken

Uw huid begint dunner te worden en vertoont bloedvaatjes die als fijne rode draadjes door de huid heen schemeren.Uw huid is gevoelig voor atmosferische invloeden als zon, wind en kou, maar ook voor zeep en alcohol. Een verlaagd vermogen tot vochtbinding leidt tot een vochtarme huid. Door de verlaagde weerstand heeft uw huid behoefte aan een goede bescherming. 

 

Oplossing

REPAIR COMPLEX E
anti-veroudering

Kenmerken

Uw huid verliest merkbaar aan stevigheid en elasticiteit. Wanneer u de huid tussen de vingers voorzichtig vast neemt en los laat, trekt de huid zich traag weer recht. Bovendien is de huid dun, vochtarm en gevoelig voor invloeden van buitenaf. Het huidverouderingsproces laat haar sporen achter.

 

Oplossing

Q10 NUTRI LIFT
Verstevigend

Kenmerken

Uw huid wordt steeds dunner en verliest haar elasticiteit. Rimpels zijn zichtbaar en uw huid is enigszins vochtarm. Deze tekenen van huidveroudering kunnen worden uitgesteld en worden bestreden door het gebruik van Pepha®Tight.


 

Oplossing

PEPHA®TIGHT
Liftend

Kenmerken

Uw huid vertoont rondom de ogen lijntjes en kraaienpootjes. Er ontstaan snel donkere kringen en wallen. Zelfs een lichte vermoeidheid is al meteen te zien aan de huid rondom uw ogen.

Oplossing

EYE LIFT
Vochtherstellend