Littekens

Littekens kunnen komen omdat u zelf puistjes of acne te lijf wilt gaan of omdat u er aan gaat krabben. Jammer genoeg onstaan er dan vaak littekentjes (kleine putjes). Krab of peuter daarom nooit aan je puistjes of acne. Dit voorkomt veel schade aan de huid. Een behandeling in de salon en goede thuisverzorging is heel erg belangrijk. 

Littekens ontstaan wanneer de huid zich hersteld na een huidbeschadiging als gevolg van een ongeluk, operatie, huidziekte of brandwond.  Als alleen de opperhuid wordt beschadigd, zullen geen littekens optreden. Hoe meer de huid is beschadigd, hoe langer het genezingsproces duurt en hoe groter de kans dat een litteken ontstaat.  Littekens worden gevormd door littekenweefsel dat voor een groot gedeelte bestaat uit bindweefsel (collageen).

 

Hoe kom ik van mijn (acne) littekens af?

* Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

TIPS:

  • Eet gezond en drink voldoende water
  • Neem genoeg nachtrust 

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Helaas kunnen wij nooit van te voren vertellen hoeveel behandelingen er precies nodig zijn om van uw (acne) littekens af te komen, Dat ligt namelijk aan een heleboel factoren. Na de intake en huidanalyse kunnen wij u preciezer het aantal behandelingen aangeven. Thuisverzorging na de behandeling is heel belangrijk voor een optimaal en blijvend resultaat.

Litteken na 1 Green Sea Peel 

Littekenbehandeling met de

Purebeau Fibroblast