Filling Powder

Filling Powder

De nanodeeltjes van het hyaluronzuur dringen de huid binnen, richten zich op de problematische delen van het gezicht en worden direct door de huid absorbeert wat vrijwel onmiddellijk resultaat oplevert.

Het werkt door de lijntjes en rimpels en ingevallen plekken op te vullen zonder dat er injectie naalden nodig zijn.

Het poeder is te gebruiken voor: voorhoofd, lachrimpels, ‘bunny lines’, kraaienpootjes en zelfs onder de ogen. Het poeder wordt in gemasseerd. en zie het onmiddellijke verschil, direct vollere, gehydrateerde en een stralende huid.

Deze behandeling kan elke week worden herhaalt, totdat het nodig is.

Geformuleerd met 3 moleculaire groottes van hyaluronzuur om verschillende huidlagen mee te behandelen, om elke uitgevoerde procedure te versterken en te intensiveren, en werkt zelfs als een niet-injecteerbare vulstof voor rimpels en ingevallen huid onder de ogen.

 

Hoog moleculair gewicht – vormt een buitenste laag van hydratatie omdat het op de bovenste laag van de huid blijft.

Middelmatig molecuulgewicht – Dit gaat dieper om een ​​langdurige hydratatie te ondersteunen.

Laag molecuulgewicht – Dit gaat het diepst en zorgt ervoor dat water wordt opgeslagen in de huidweefsels, wat resulteert in een vollere, stevigere, stralende en gezonde huid.

 

Voorzichtigheid:

Overmatig gebruik van krachtige ingrediënten kan huidirritatie veroorzaken. Gebruik niet vaker dan één keer per week. Als huidirritatie optreedt, stop dan met het gebruik en raadpleeg uw dermatoloog.

 

Het fungeert als een filler!

Meteen na gebruik

Wat is HA filling powder en hoe werkt het?

HA is het belangrijkste ingrediënt dat wordt gebruikt in injecteerbare filler, ongeacht de consistentie.
Bij het vulpoeder is het hetzelfde ingrediënt. Nano-hyaluronzuur, alleen in poedervorm en heeft geen naalden nodig om te werken. Nano Hyaluronzuur dringt dieper door dan gewoon hyaluronzuur, waardoor het de kans krijgt om te werken in de diepere huidlaag, waar volumeverlies optreedt. Helpt om fijne lijntjes op te vullen, en volumeverlies tegen te gaan en algehele tekenen van veroudering te verminderen.

Huidverzorging zoals serums en crèmes kunnen maar een bepaald percentage nano-hyaluron bevatten zuur, waardoor het langer duurt voordat het goed werkt.
Ons HA-vulpoeder werkt door de huid onmiddellijk te penetreren, te versterken en op te vullen
Delen van het gezicht zoals onder de ogen, slapen en zelfs lachrimpels en gebieden die volume nodig hebben.

Ons nano HA-vulpoeder wordt gemakkelijk door de huid opgenomen omdat het een zeer laag molecuulgewicht heeft en structuur, het smelt bijna (verandert als water) in de huid wanneer het wordt aangebracht, het is volledig als magie, een filler zonder de pijn!

Bij te boeken bij iedere behandeling voor €25,-

Combineert PERFECT met de Draadlift Therapie / Thread Fill Ampul