Huidlift - Zonder operatie

HUIDLIFT - zonder operatie


Een geweldige manier om de huid te liften zonder operatie is met de PUREBEAU FIBROBLAST 

Er kunnen heel veel zones behandeld worden zoals bv.:

 

Ook is het mogelijk om de huid te liften op grotere gebieden zoals bv.:

  • BuiK
  • overal waar huidoverschot of verslapping is.

Hoe werkt het

Het Plasma Lift apparaat produceert aan het uiteinde van de applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving. Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de overtollige huid zichtbaar verminderd.

Doet het pijn?

Bij de Plasma Lift wordt de huid verdoofd met onze speciale verdovingscrème. Daardoor voelt de behandeling licht branderig aan, wat als goed te doen wordt ervaren. Wij laten de verdovingscreme ongeveer 20 minuten intrekken voordat we op de behandelng over gaan.

Hoe lang duurt het herstel van de Huidlift?

De Plasma Lift laat kleine bruine brandwondjes achter. Het duurt 3/4 dagen voordat daar een korst op komt. In die dagen kan er wat zwelling en wondvocht bij komen kijken. Dat kan heel mild tot heel heftig zijn. Na 5/7 dagen valt de korst of korstjes er vanzelf af. Wanneer de korstjes zijn verdwenen is uw huid licht roze tot rood van kleur. Het kan enkele weken tot enkele maanden duren voordat de huid is bijgekleurd met uw huidskleur. Omdat de huid nog kwetsbaar is, is het belangrijk om gedurende 3 maanden niet zonder zonbescherming in de zon te zijn, of onder de zonnebank te gaan. Wij adviseren om altijd een SPF50 te gebruiken... dit om pigmentvlekken te voorkomen.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

De Plasma lift resultaten blijven 2 tot 5 jaar zichtbaar. De overtollige huid is deels echt weggebrand en een deel zal nog verstrakken. Wat weg is, is weg. Maar ook bij deze behandeling gaat huidveroudering altijd door. Daarom kan onderhoud ervoor zorgen dat het resultaat zo lang en zo mooi mogelijk blijft.

Fronsrimpellift