*** NIEUW MERK... NIEUWE BEHANDELINGEN ***

*** NIEUW MERK... NIEUWE BEHANDELINGEN ***

Vanaf februari 2023 introduceren wij 3 nieuwe behandelingen bij All Seasons Beauty Studio.

 

* Carboxy therapie

Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van kooldioxide is een revolutionair CO2 gel masker om de huid jonger te maken door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. Dit effect staat bekend als het Bohr effect. De behandeling kan worden toegepast in combinatie met o.a. dermabrasie, microneedling, dermaplaning, mesotherapie, ledtherapie. De donkere cirkels rond de ogen verminderen en de huid wordt strakker en egaler.

Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk. Behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.

 

* Green Sea Peel

100% NATUURLIJKE PEELING – ZONDER CHEMISCHE MIDDELEN EN/OF ZUREN.

De Green sea peel zorgt voor een natuurlijke manier van peelen zonder het gebruik van zuren. De samenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst, en bestaat uit gehydrolyseerde spicula (zeespons), durvillea antartica-extract en algenextract. Het stimuleert de huid, doordat er tijdens de behandeling /spicula’s/micronaaldjes (afkomstig van de zeespons) in de huid worden gewreven. De green sea peel poederoplossing wordt gemengd met een activator die hyaluronzuur, glucaan en allantoïne bevat, om de huid te voeden, en te verzachten. 

Green Sea Peel is geschikt voor:

  • Onzuiverheden, grove poriën
  • Overmatige talgproductie
  • Acné
  • Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker (kuurverband)
  • Littekens
  • Fijne lijntjes & rimpels
  • Anti-aging

 

* Turtle Pin 

TurtlePin® is een direct in de huid stimulerend/injecterend apparaat en bestaat uit 19 nano-hypodermische naalden. De naalden zorgen ervoor dat de verbeterde doorlaatbaarheid van de huid (oppervlakkig niveau) op een pijnvrije manier.  De 19 naalden creëren fysiek paden door het stratum corneum (bovenste laag opperhuid) in de huid. De fibroblastcellen (de werkpaarden van de huid) worden gestimuleerd, het huidmetabolisme wordt verbeterd via activering van krachtige werkstoffen die in het serum zitten.

Wat voor serum wordt er bij de turtle pin behandeling gebruikt.

Bij de turtle pin behandeling wordt er gebruik gemaakt van Peptidyal 115 serum. Peptidyal 115 is een steriel cosmetisch product dat extreem goed is voor hydratatie en de bio-restructurering van de huid, die uitgedroogd en beschadigd is door veroudering en door blootstelling aan zonlicht. Het is geschikt voor de verjonging van de huid, de behandeling van striae en als aanvulling op intradermale fillers. Het maakt deel uit van het protocol van esthetische herstellende en regeneratieve geneeskunde. Hyaluronzuur, aminozuren en vitamines in Peptidyal 115 hydrateren en voeden de cellen van het huidweefsel, reactiveren biologisch herstel en weefsel regeneratieve processen.